Transportbilar

12an Mack i Köping erbjuder transportbilar till uthyrning. Hos oss hittar du två olika typer av lastbilar: L12 och L17. Du behöver ha körkortsbehörighet B, dvs. “vanligt” körkort, för samtliga transportbilar. Det innebär också att bilens totalvikt (fordonets vikt i kombination med lasten som ska transporteras) inte får vara mer än 3,5 ton.

Alla transportbilar hos oss är utrustade med ABS-bromsar och förarplatserna har naturligtvis krockkuddar. Majoriteten av våra bilar har motorer som drivs av diesel. 12an Mack har i huvudsak två utvalda leverantörer av transportbilar och de är Renault och Iveco.

Välj mellan att ringa till oss på telefonnummer 0221-147 47 eller boka direkt på nätet via vår hemsida.

Släputhyrning

Hos oss kan du hyra släp genom OKQ8 eller Thule Rental. Våra OKQ8-släp finns att hyra i 0-3 timmar, dygn eller en vecka. Du hämtar och lämnar släpet hos oss. Thule Rental-släpen kan hyras dygns- eller veckovis. Dessa återlämnas på Thuledepå på din målort. Vi har en lista över depåer på vår hemsida.

Besök gärna vår hemsida om du vill veta mer om våra lastbilar och hyrsläp. Vi har till exempel information om både mått och maxvikter samt även prisuppgifter. Vi har enbart släp av högsta kvalitet.

Du är naturligtvis varmt välkommen att höra av dig till oss.

Thule Rental

När du ska transportera något en längre sträcka och enbart i en riktning, kan det vara skönt att slippa åka ända tillbaka till starten bara för att lämna tillbaka ett tomt släp eller hur? Thule Rental har löst problemet! Du hyr ett släp vid resans början och återlämnar det vid resans slut.

I våra priser inkluderas skadekostreducering (bortsett från resa till Gotland). Reduceringen gör dock inte att du som hyr slipper självrisk om olyckan skulle vara framme. Envägsvagnarna i vårt sortiment har utrustats och typgodkänts med 7-polig elkoppling. Alla vagnar tål hårda förhållanden och är konstruerade för professionella ändamål.

Titta in på vår hemsida – där hittar du fullständig information kring till exempel försäkringsvillkor och priser.

OKQ8

Du kan känna dig trygg när du hyr släp hos 12an Mack via OKQ8!

Våra släp är av högsta kvalitet och vi har som policy att aldrig ha något som är äldre än fyra år. Släpen genomgår regelbunden service och kontroll av kompetent personal.

Tänk på att du måste kunna visa upp ett giltigt körkort vid uthyrningstillfället. Kunder som hyr OKQ8-släp av ska lämna tillbaka det till uthyrande station. Om du ska använda släpet utanför Sverige så måste du få ett godkännande från uthyraren. Läs gärna mer om alla släp, priser och om villkor på vår hemsida.

Vi inkluderar skadekostreducering i alla priser och det gör att din självkostnad sänks kraftigt vid en eventuell olycka.