Bilverkstad i Köping

12an Mack samarbetar med Österbacks fordonsverkstad som du hittar i anslutning till våra lokaler i Köping. Österbacks är en komplett bilverkstad med ett brett utbud av tjänster. Vi strävar efter att alltid erbjuda personlig service av högsta kvalitet.

I bilverkstaden kan du få hjälp med det mesta som har med din bil att göra. Ingenting är omöjligt för Österbacks fordonsverkstad!

Verkstaden utför till exempel motorarbeten med byte, reparation samt renovering. Du kan även få hjälp med fullständig felsökning av bilens elektronik och byte alternativt köp av däck. Österbacks fordonsverkstad utför även service som omfattar byte av olja, filter, stift och kamrem.

Österbacks fordonsverkstad lämnar förutsättningslösa offerter på alla jobb.

Biltvätt

Har du en smutsig bil? Är det dags för tvätt? Kom till oss och ta hand om ditt fordon på bästa sätt. I vår biltvätt blir bilen skinande ren och du gör även en god miljögärning. 12an Mack har en riktigt bra biltvätt som alltid ger bra resultat! Se till att tvätta din bil kontinuerligt, det gör att dess andrahandsvärde ökar och att rosten hålls borta.

Hos oss hittar du olika program – välj det som passar din bil bäst. Ren, Renare, Renast eller X-shine. Jämför de olika programmen.

Vi erbjuder våra kunder stämpelkort! Det innebär att när du har tvättat din bil fem gånger och samlat på dig stämplar så bjuder vi på en gratis tvätt. Saknar du stämpelkort? Säg bara till i kassan så får du ett.

Bilvård

I vår lilla butik hittar du det mesta som du kan tänkas behöva. Vi har ett brett utbud av bilvårdsprodukter så som schampo, vax, tvättsvampar, avfettning och mycket mer.

Är du på jakt efter något särskilt? Känner du dig osäker? Fråga gärna vår kunniga personal så hjälper de dig gärna att hitta rätt produkter för just dina behov och önskemål.